Ауді Центр Одеса Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Одеса.

  1. Новини
  2. Audi e-tron - лідер продажів
24.07.2020
Світ Ауді

Audi e-tron - лідер продажів

Audi e-tron став найпопулярнішим електромобілем в Україні. Як повідомляє AUTO-Consulting, за підсумками першого півріччя Audi e-tron став найпопулярнішим електромобілем на українському авторинку. Всього за 6 місяців було продано 60 нових Audi e-tron. Зростання продажів - в 20 разів.

tnh

Audi e-tron став світовим лідером в сегменті електрокросоверів.

Перша серійна повністю електрична модель Audi - e-tron - став світовим лідером ринку в своєму сегменті. Це підтверджують як дані продажів, так і численні нагороди та порівняльні випробування. 

За підсумками першого півріччя 2020 року Audi поставила 17 641 модель e-tron клієнтам по всьому світу. Це відповідає збільшенню продажів на 86,8% в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року, незважаючи на складну ринкову ситуацію через пандемію коронавіруса. Таким чином, повністю електрична модель Audi значно випереджає своїх конкурентів в сегменті електричних повнорозмірних SUV по всьому світу. При цьому, Audi e-tron - найпопулярніший позашляховик в Європі. 

Зокрема, Audi e-tron користується високим попитом на скандинавському ринку. У Норвегії, одній з країн-лідерів з продажу електромобілів, e-tron став найбільш продаваною моделлю легкового автомобіля в першій половині року. На Audi e-tron припадає 92% продажів від усіх проданих в країну моделей Audi. При цьому, кросовер займає значну частину поставок до Ісландії (93%), Швеції (12%) та Ізраілю (14%). 

Крім того, в США Audi e-tron фіксує зростання продажів більш ніж на 50% в порівнянні із попереднім роком.

Відзначимо, що успіх Audi e-tron обумовлений головним чином його зручністю в щоденній експлуатації і вражаючим запасом ходу на одній зарядці. Довші відстані можна легко подолати за допомогою e-tron Sportback 55, який має запас ходу 446 км (по циклу WLPT), і e-tron 55 з запасом ходу 436 км.

Audi e-tron продовжує отримувати престижні нагороди. У 2019 e-tron виграв понад дві третини всіх порівняльних випробувань. Крім того, в 2019 році читачі журналу «AUTO BILD Allrad» визнали e-tron «повнопривідний автомобіль року» в категорії «повнопривідні гібриди і електромобілі» в Німеччині. e-tron отримав «Золоте кермо» в категорії «Великі позашляховики», випередивши конкурентів, оснащених двигуном внутрішнього згоряння. У номінації «Службовий автомобіль 2020 року» e-tron переміг в номінації «Електромобілі повнорозмірного класу / класу люкс».

Audi e-tron також регулярно отримує нагороди і в інших країнах. У США модель нещодавно отримала нагороду «Wards 10 Best Interiors» за свій футуристичний інтер'єр. Американський журнал «Green Car Reports» назвав Audi e-tron «Кращою машиною для покупки 2020 року». e-tron також вразив Інститут страхування безпеки на дорогах США (IIHS) і став першим в світі електромобілем, який отримав «Top Safety Pick +».

Ще більше нагород Audi e-tron отримав за технічні нововведення. Наприклад, Audi отримала нагороду «Індустрія відображення 2020» від «Товариства інформаційного відображення» (SID) за розробку віртуального зовнішнього дзеркала. Ця нагорода є однією з найвищих нагород в галузі. Технологія також добре прийнята клієнтами. Третина всіх покупців вибрали зовнішні дзеркала на основі камери.

Відзначимо, що в Україні за перше півріччя 2020 року, за даними AUTO-Consulting, продано 60 нових Audi e-tron, що дозволило моделі стати найбільш продаваним електромобілем в Україні на ринку нових авто.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.