Ауді Центр Одеса Новини

Свіжі та актуальні новини від Ауді Центр Одеса.

  • audi
    Новини автосалону 24.03.2024

    Важлива новина від Audi Центр Одеса!

    Ми раді оголосити, що наш дилерський центр отримав значну акредитацію - Центр ремонту високовольтних батарей, відомий також як Battery Competence Centre.

  • audi
    Новини автоцентру 19.03.2024

    Audi Центр Одеса представляє

    Унікальну можливість, створену перевершити очікування.

  • Зустрічайте новий та повністю електричний Audi Q8 e-tron.
    Новини автосалону 01.03.2024

    Новий та повністю електричний Audi Q8 e-tron

    Електризує з першого погляду

  • Оновлений Audi Q7 - універсальний автомобіль  з вражаючим особливостями
    Новини автосалону 01.03.2024

    Оновлений Audi Q7

    Універсальний автомобіль  з вражаючим особливостями

  • Найкращий дилер Audi в Україні
    Новини автосалону 15.01.2022

    Підсумки 2021

    Так буває не тільки в кіно: ти старанно працюєш, постійно вдосконалюєшся, прогресуєш та отримуєш гідну нагороду!⠀З нами так і сталося!

  • Audi RS Q8
    Новини від Ауді 06.02.2020

    Audi RS Q8

    «Вперше за 25-літню історію лінійки Audi RS ми випускаємо на дорогу великий позашляховик-купе з генами справжнього спорткара, - говорить генеральний директор Audi Sport GmbH Олівер Гофман (Oliver Hoffmann). - Завдяки бензиновому двигуну V8 з подвійним турбонаддувом Audi RS Q8 є престижним флагманом сімейства моделей RS».

  • Audi e-tron Sportback
    Новини від Ауді 06.02.2020

    Audi e-tron Sportback

    Майбутнє за електричними транспортними засобами. Audi дотримується стратегічного узгодження, презентуючи другу модель у лінійці продуктів e-tron. Audi e-tron Sportback - це динамічний позашляховик-купе потужністю 300 кВт і запасом ходу в 446 кілометрів.

  • Audi S8
    Новини від Ауді 06.02.2020

    Новий Audi S8

    Новий Audi S8 поєднує прогресивну розкіш з динамічним атлетизмом, доводячи до ідеалу свою репутацію еталонного втілення слогана Vorsprung durch Technik завдяки використанню інноваційних систем підвіски. Його восьмициліндровий двигун 4.0 TFSI з подвійним турбонаддувом розвиває потужність у 571 к. с. і видає неймовірні 800 Нм крутного моменту.

  • Audi e
    Новини від Ауді 13.11.2019

    План розвитку Е

    Audi поступово переходить на виробництво електромобілів - цей процес охоплює всі сфери діяльності компанії. Зрештою, бренд із чотирма кільцями має намір до 2025 року випустити на ринок понад 30 моделей електричних автомобілів, що становить 40 відсотків продажів. При цьому Audi послідовно йде шляхом впровадження стабільної мобільності. Відповідно функціонування закупівель та виробництва також узгоджується з критеріями сталого розвитку. Навички та досвід у розвитку і виробництві Audi e-tron будуть використовуватися у майбутніх проектах повністю електричних моделей. Вся діяльність компанії поєднується з комплексними програмами навчання та розвитку.

  • Audi A5
    Новини від Ауді 13.11.2019

    Новий Audi A5

    Audi A5 Sportback, Audi A5 Coupé та Audi A5 Cabriolet отримали нову, ще більш динамічну зовнішність та передову концепцію керування MMI touch. Технологія м'якого гібриду пропонує чудовий рівень комфорту водночас зі зниженням витрати пального. Двигун 3.0 TDI, оснащений компресором з електроприводом, та основна електрична система з напругою 48 В, які використовуються в оновлених Audi S5 Sportback і Audi S5 Coupé, забезпечують високе тягове зусилля.

  • Audi RS7
    Новини від Ауді 13.11.2019

    Новий Audi RS7

    «Audi RS 7 Sportback - наша інтерпретація п'ятидверного високопродуктивного купе з дизайном розкішного туристичного автомобіля, - сказав генеральний директор Audi Sport GmbH Олівер Гофман. - Удосконалення автомобіля задля додаткового підвищення комфорту під час повсякденного використання в поєднанні з неймовірною динамікою дало нам можливість створити унікальний спортивний вид транспорту для клієнтів, яким потрібні автомобілі з вражаючим дизайном».

  • Audi RS6
    Новини від Ауді 13.11.2019

    Новий Audi RS6

    25 років RS, 25 років виробництва потужних універсалів від Audi: з випуском нового Audi RS 6 компанія Audi Sport заявляє про початок нового розділу в історії високопотужного Audi Avant. Ще вища потужність та економічність, підвищена завдяки системі м'якого гібриду, перетворюють Audi RS 6 Avant на ідеального партнера для будь яких цілей.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.